Vissza

Szolgáltatásaink

Márkafüggetlen Notebook és PC SZERVIZ

Lassú, nem indul el, nem kapcsol be, nem tölt, hangos, megsérült, vírusos lett? Minden problémát megoldunk! Kollégáink több mint 10 év tapasztalatával állnak rendelkezésedre!


Új és használt NOTEBOOK értékesítés

Célunk, hogy mindenki számára megtaláljuk a tökéletes hordozható számítógépet. Nálunk minden terméket garanciával vásárolhatsz meg, legyen akár új, akár használt notebook a választásod.


Új és használt PC értékesítés

Legyen az munka, vagy szórakozás, minden felhasználási területre van megoldásunk, azaz PC-nk. Segítünk kiválasztani a megfelelő alkatrészeket, és igény szerint megépítjük álom PC-d.


Alkatrészkereskedelem

Üzletünkben bármilyen informatikai alkatrészt megvásárolhatsz, amire csak szükséged lehet. Új, vagy használt alkatrész beszerzésében is állunk rendelkezésedre.


Részletfizetési lehetőség

Üzletünkben minden termék megvásárlására, és szükség szerint a szerviz szolgáltatásra is kínálunk részletfizetési lehetőséget!


Adatmentés, akár sérült adathordozóról

Ha baj van, segítünk. Legyen szó bármilyen adathordozóról, ha lehetséges, mi megmentjük adataid!


Biztosítási ügyintézés

Túlfeszültség, beázás, fizikai sérülések. Ha baleset történt, szükség esetén segítünk a számítástechnikával kapcsolatos biztosítási ügyintézésben. Szakvéleményünket mindegyik Biztosító elfogadja.


Ha kérdése van, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!